ΕΓΓΥΗΣΗ

ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα έπιπλα  ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ  έχουν 6 χρόνια εγγύηση όσον αφορά την Φθορά-Θραύση.

Η εταιρία ΕΠΙΠΛΟ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ επιτηρεί αυστηρά κάθε βήμα της παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο παράγονται εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα, τα οποία είναι πρακτικά, καλαίσθητα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Εγγύηση η οποία είναι η μεγαλύτερη του χώρου. Πίσω από αυτή την εγγύηση κρύβονται τα υψηλής ποιότητας υλικά, ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, το εξειδικευμένο προσωπικό και παράλληλα η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο.

ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Η εγγύηση των προϊόντων  ΕΠΙΠΛΟ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ ισχύει για φυσιολογική χρήση των επίπλων και για το διάστημα 6 ετών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο ή στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η ΕΠΙΠΛΟ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ δεσμεύεται να επισκευάσει, επιδιορθώσει το προϊόν κατά την κρίση της, εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει καταργηθεί, το   ΕΠΙΠΛΟ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ θα το αντικαταστήσει-επισκευάσει με άλλο αντίστοιχης αξίας που ταιριάζει.

Σε καμία περίπτωση, το χρηματικό ποσό της αγοράς σας δεν επιστρέφεται.

Η εγγύηση καλύπτει τους σκελετούς των επίπλων (ορθοστάτες, πλάτες, ράφια, πόρτες, μετώπες, επιφάνειες γραφείων, κρεβάτια, κουκέτες, καναπέδες, τραβέρσες, μηχ. Συρταριών, μεντεσέδες, εξαρτήματα συνδεσμολογίας - συναρμολόγησης)

Εάν πρόκειται για στρώμα, ισχύουν οι όροι εγγύησης της συνεργαζόμενης παραγωγού εταιρίας.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΩΣ:

 1. Σπάσιμο ή άλλη φθορά του προϊόντος ή μέρος αυτού από ΜΗ-Φυσιολογικές ενέργειες (π.χ. βίαιη ρίψη, χτύπημα, γδάρσιμο με εργαλεία ή άλλα αντικείμενα)
 1. Φθορά από κάψιμο ή τσιγάρο
 1. Ζημιά στο προϊόν από ατύχημα
 1. Υποχώρηση επιφανείας ή συνδεσμολογίας από ανάρμοστη ή αδικαιολόγητη για τη χρήση του προϊόντος ενέργεις (π.χ. χοροπηδητά)
 1. Χρήση Χημικών καθαριστικών
 1. Υποχώρηση επιφανείας – σπάσιμο από βάρος μεγαλύτερου του επιτρεπτού.
 1. Φθορά ή καταστροφή κατά την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση από ΜΗ-Εξουσιοδοτημένο προσωπικό τηςΕΠΙΠΛΟ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ (π.χ. μεταφορικές εταιρίες).

Πιο Αναλυτικά:

 • 6ετή τα έπιπλα από ξύλο Οξιά – MDF με καπλαμά δρυς – ανεγκρέ –καρυδια (όσον αφορά τη σταθερότητα και την αντοχή του επίπλου και της συνδεσμολογίας του)
 • 6ετή τα χρωματιστά μέρη (π.χ. λάκες χρωματιστές – όχι λευκές)
 • 4ετή μηχανισμοί συρταριών, μεντεσέδες από πορτάκια
 • 2ετή τα λουστραριστά έπιπλα (π.χ. σε δρυς καπλαμά και ανεγκρέ λόγω της φυσικότητας του ξύλου υπάρχει ενδεχόμενο κάποιας αλλοίωσης του χρώματος από φυσικά αίτια, όπως ήλιος-φως)